Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af grundskolebeviser online

Autoriseret, bekræftet oversættelse af grundskolebeviser mellem 25 sprog

Danske eksamensbeviser skal ofte oversættes, når man skal søge studieplads i udlandet. Her vil en bekræftet oversættelse med translatørens påtegning, stempel og underskrift normalt være et krav.  Når du har behov for bekræftet oversættelse af dit grundskolebevis, er vi løsningen. Med over 1.000 certificerede og autoriserede oversættere kan vi hjælpe dig med hurtigt at oversætte dine eksamensbeviser uanset sprogkombination – Online håndterer vi 648 forskellige sprogkombinationer.

Vi leverer dit bevis direkte til skolens optagelsesenhed

Optagelsesenhederne, især på amerikanske skoler, kræver ofte, at oversættelsen sendes direkte fra oversætteren eller oversættelsesbureauet til skolen. Dette gør vi uden meromkostning.

Autoriseret oversættelse af grundskolebeviser online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik eller jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser osv.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Rette pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse af dit grundskolebevis?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>