Autoriseret, bekræftet oversættelse af kørekort

Autoriseret oversættelse af kørekort online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af kørekort - Få et tilbud på et minut

Har du behov for en bekræftet oversættelse af dit kørekort? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at udføre en bekræftet oversættelse, der inkluderer navn og stempel.

Vi hjælper dig med oversættelse af kørekort og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og officielt stempel. Autoriserede og bekræftede oversættelser er afgørende, når dokumenter skal bruges af myndigheder eller andre officielle institutioner.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for netop dit område. Vi assisterer regelmæssigt advokatkontorer med certificerede oversættelser og stempling af rets dokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriseret oversættelse af kørekort online – en nem og hurtig vej til en autoriseret oversættelse

Normalt kræver retlige dokumenter, erhvervsregistre, attester og andre officielle dokumenter autoriserede oversættelser. Hos The Native Translator kan du nemt bestille en autoriseret oversættelse af dit kørekort online. Når oversættelsen er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage den med posten inden for nogle dage.

Autoriserede oversættelser af dit kørekort online

I forbindelse med denne type bestillinger udfærdiges og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere, der er autoriserede i Danmark eller i det land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af det land, oversættelsen er udfærdiget til, kan der være yderligere krav, såsom legalisering ved myndigheder eller notarer og godkendelse af udenrigsministeriet eller den relevante udenlandske ambassade. Lad os oversætte din fødselsattest, kørekort, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsrapporter, ansøgningsbilag, osv., hurtigt, billigt og uproblematisk online! Vores oversættere er i stand til at udarbejde autoriserede, dvs. certificerede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rigtige oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over fremragende sprogfærdigheder skal oversætteren have specialviden inden for det pågældende emne. Som kunde hos os kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår kvalitetssikring på alle trin af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi servicerer en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, og derfor har vi betydelig erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid stole på, at vi behandler dine dokumenter i fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumenthåndtering og -sikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestilling af autoriserede oversættelser online

Bestil en autoriseret oversættelse af dit kørekort online. Betal direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille din autoriserede oversættelse nemt og hurtigt via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en e-mail med et download-link. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>