Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af kontoudtog

Autoriseret oversættelse af kontoudtog mellem 25 sprog

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af dit kontoudtog, er vi løsningen. Med over 1.000 certificerede og autoriserede finansielle og juridiske fagoversættere har vi de nødvendige ressourcer til hurtigt at oversætte dine dokumenter.

Autoriseret finansiel oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for finans og jura samt autoriseret oversættelse af dokumenter, som kræver dette, f.eks. kontoudtog.

Finansiel fagoversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse et kontoudtog her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af et kontoudtog direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret finansiel oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>