Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Vi oversætter juridiske dokumenter, aftaler og kontrakter

Juridisk oversættelse kræver præcision. Hos The Native Translator har vi professionelle oversættere med juridiske kompetencer og er ISO 17100 og ISO 20771 certificerede.

Juridiske oversættelser af kontrakter, vedtægter, domsudskrifter, regnskaber eller generelle salgsbetingelser og andre kontraktlige og juridiske dokumenter bør overlades til eksperter i oversættelse og lovgivning. Kontrakter er udarbejdet med et helt særligt juridisk sprogvalg. Dét sprogvalg, skal oversætteren være i stand til at forstå og fange på det sprog, der oversættes til. Er der tale om komplicerede juridiske tekster, er det endnu vigtigere at oversætteren ikke bare er sprogligt veluddannet, men også har indgående kendskab til ret og lov i det pågældende land. Vi har den fornødne erfaring og ekspertviden på det juridiske område til at oversætte juridiske kontrakter og aftaler med nøjagtighed og gennemsigtighed. Vores juridiske oversættere er alle professionelle fagfolk med speciale i oversættelse og jura.

Juridisk oversættelse ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771:2020 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Autoriseret oversættelse af kontrakter og aftaler til mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra dansk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Juridisk fagoversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en juridisk oversættelse af kontrakter

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse af kontrakter direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

Kontakt og mere information

Du kan kontakte os på e-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret juridisk oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>