Oversættelse af opholdstilladelse

Autoriseret oversættelse af opholdstilladelse online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af opholdstilladelse

Har du brug for en bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til spansk? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere bekræftede oversættelser med navn og stempel.

Vi assisterer dig med oversættelser af opholdstilladelser og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel. Autoriserede, bekræftede oversættelser er nødvendige, når dokumenterne skal være retsgyldige og bruges af officielle myndigheder.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for dit specifikke område. Vi hjælper regelmæssigt advokatkontorer med bekræftede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriserede oversættelser af opholdstilladelse

Ved denne type bestillinger udfærdiges og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere, der er autoriserede i Danmark eller autoriserede i det land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af det land, oversættelsen er bestemt til, skal den muligvis yderligere bekræftes af myndigheder, som f.eks. legalisering af myndigheder eller en notar og af udenrigsministeriet eller af den pågældende udenlandske ambassade. Lad os oversætte din fødselsattest, dit eksamensbevis, karakterudskrift, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag, osv. hurtigt, omkostningseffektivt og problemfrit online! Vores oversættere kan udarbejde autoriserede, dvs. bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Autoriseret oversættelse, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over fremragende sprogkundskaber skal oversætteren have specialviden inden for oversættelsesemnet. Som kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle niveauer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsfirmaer og har derfor stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og følger kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestilling af autoriseret, bekræftet oversættelse af opholdstilladelse

Du kan betale med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af din opholdstilladelse direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, modtager du normalt denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>