Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af studentereksamen online

Autoriseret oversættelse af studentereksamen mellem 25 sprog

Eksamensbeviser skal ofte oversættes, når man skal søge job, visum eller studieplads i udlandet. Her vil en autoriseret, bekræftet oversættelse med translatørens påtegning, stempel og underskrift normalt være et krav.  Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af din studentereksamen, er vi løsningen. Med over 1.000 autoriserede og certificerede oversættere kan vi hjælpe dig med hurtigt at oversætte dine eksamensbeviser uanset sprogkombination – Online håndterer vi 648 forskellige sprogkombinationer.

Bekræftet oversættelse af studentereksamen online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik og jura og til autoriseret, bekræftet oversættelse af f.eks. domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser m.m.

Vi leverer dit bevis direkte til skolens optagelsesenhed

Optagelsesenhederne, især på amerikanske skoler, kræver normalt, at oversættelsen sendes fra oversætteren eller oversættelsesbureauet direkte til skolen. Dette gør vi uden meromkostning.

Vi giver kvalitetsgaranti på vores oversættelser ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Her bestiller du en autoriseret oversættelse af din studentereksamen

Vælg kildesprog og målsprog, og upload din studentereksamen direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Du kan betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>