Oversættelse af udannelsesbeviser

Bekræftet oversættelse af udannelsesbeviser ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af udannelsesbeviser - Få et tilbud på et minut

Har du brug for en autoriseret, bekræftet oversættelse af dit udannelsesbevis? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere en bekræftet oversættelse med navn og stempel på dokumentet.

Vi er eksperter i at oversætte udannelsesbeviser, karakterudskrifter og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel. En autoriseret, bekræftet oversættelse er afgørende, når dokumenterne skal være juridisk gyldige og anerkendt af officielle myndigheder.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for dit specifikke fagområde. Vi hjælper regelmæssigt advokatkontorer med certificerede oversættelser og stempling af juridiske dokumenter, attester og andre retsdokumenter.

Autoriseret oversættelse online – En nem og hurtig vej til en bekræftet oversættelse

Normalt kræver juridiske dokumenter som retsdokumenter, handelsregisterudskrifter og attester autoriserede oversættelser. Hos The Native Translator kan du nemt bestille en autoriseret oversættelse af dit udannelsesbevis online. Når oversættelsen er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage den med posten inden for nogle dage.

Autoriserede oversættelser af udannelsesbeviser online

Vores autoriserede oversættere er autoriserede i Danmark eller i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Afhængigt af destinationen kan oversættelsen eventuelt kræve yderligere godkendelser, f.eks. legalisering af myndigheder, notarstempel eller godkendelse fra udenrigsministeriet eller den relevante udenlandske ambassade. Lad os oversætte din fødselsattest, dit udannelsesbevis, karakterudskrift, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsrapporter, ansøgningsdokumenter og meget mere hurtigt, prisvenligt og uden besvær! Vores oversættere kan levere autoriserede, bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rigtige oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over fremragende sprogkundskaber besidder vores oversættere også specialviden inden for oversættelsesemnet. Som vores kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og udfører kvalitetskontrol på alle vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed og sikkerhed - GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsfirmaer og har derfor betydelig erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Når du er kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og i overensstemmelse med ISO 27001's krav om dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil autoriseret oversættelse af dit udannelsesbevis online

Du kan betale med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Få et tilbud og bestil en autoriseret oversættelse af dit udannelsesbevis direkte online via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret, bekræftet oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>