Professionell oversættelse til og fra engelsk

Professionell oversættelse til og fra engelsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel engelsk oversættelse af højeste kvalitet ISO 17100

The Native Translator tilbyder professionelle oversættelser til og fra engelsk af allerhøjeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne specialister sikrer skarpe resultater leveret til tiden. Uanset om du har brug for forretningsoversættelser, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores oversættelsesbureau for engelsk imødekomme dine behov med en bred vifte af sprogtjenester. Vores tjenester trækker på færdighederne fra vores omfattende netværk af mere end 5.500 professionelle oversættere og sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi tror på, at høj kvalitet i oversættelse er afgørende. Med 20 års erfaring i branchen og mere end 100.000 projekter i rygsækken, kan vi levere skræddersyede løsninger, der understøtter dine mål og behov. Vores engagement er forankret i solid erfaring og høj teknisk ekspertise. Vi stræber efter at tilbyde den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores engelske oversættere er fagspecialister

Med vores omfattende netværk af professionelle oversættere, der er fagspecialister og besidder dybdegående viden om deres sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale effektivt engagerer det ønskede publikum. Uanset kommunikationsformatet, branchen eller den specifikke lokalitet, kan vores oversættere levere præcise og målrettede oversættelser. Alle vores engelske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og arbejder udelukkende på deres respektive modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra engelsk

Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndighederne, vil du sandsynligvis have brug for en autoriseret og bekræftet oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret eller certificeret translatør, der garanterer nøjagtigheden i forhold til dit originale dokument. Attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter kræver denne type oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra engelsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra engelsk
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den engelsktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra engelsk.

Vi oversætter mellem engelsk og over 60 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra engelsk i en række forskellige sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, og ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. Hos os kan du være tryg, da vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører kvalitetssikring på alle trin af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer, og vi har omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid stole på, at vi håndterer dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001, som er relateret til dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra engelsk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om tilbud og bestille en oversættelse til og fra engelsk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til at downloade oversættelsen. For originaldokumenter modtager du normalt en fysisk kopi med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>