Professionell oversættelse til og fra fransk

Professionell oversættelse til og fra fransk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra fransk af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder professionelle oversættelser til og fra fransk af allerhøjeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne specialister sikrer skarpe resultater leveret til tiden. Uanset om du har brug for forretningsoversættelser, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores oversættelsesbureau for fransk imødekomme dine behov med en bred vifte af sprogtjenester. Vores tjenester trækker på færdighederne fra vores omfattende netværk af mere end 5.500 professionelle oversættere og sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi er fast overbeviste om, at kvalitet i oversættelser er af afgørende betydning. Med mere end 20 års erfaring og over 100.000 projekter i rygsækken kan vi garantere stærke løsninger, der passer præcist til jeres behov og fremmer jeres mål. Vores arbejde er baseret på solid erfaring og teknisk ekspertise, og vores passion for sprog er tydelig i alt, hvad vi leverer. Vi lægger vægt på at tilbyde den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores omfattende netværk af professionelle oversættere, der alle er specialiseret inden for deres respektive fagområder og har en dyb forståelse for sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale engagerer det publikum, I ønsker at nå. Vores franske oversættere har alle en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra fransk

Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder, kan du have brug for en autoriseret og bekræftet fransk oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret translatør, der garanterer, at din oversættelse er en præcis refleksion af det originale dokument. Attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende kræver denne type oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra fransk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra fransk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den fransktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra fransk.

Vores sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra fransk for en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelser, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Udover fremragende sprogkundskaber skal oversætteren have ekspertviden inden for emnet. Som kunde hos os kan du være tryg ved, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår en omfattende kvalitetskontrol på alle vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Med en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer har vi omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra fransk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse til og fra fransk direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original kopi, vil den normalt blive leveret med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra fransk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>