Professionell oversættelse til og fra græsk

Professionell oversættelse til og fra græsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra græsk af højeste kvalitet

The Native Translator er din pålidelige partner for alle dine oversættelsesbehov. Vores erfarne specialister tilbyder professionelle oversættelser til og fra græsk af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Uanset om det drejer sig om forretningsoversættelser, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, kan vores oversættelsesbureau for græsk levere en bred vifte af sprogtjenester ved hjælp af vores netværk af over 5.500 professionelle oversættere og sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi tror på, at kvalitetsoversættelser er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter i vores rygsæk kan vi garantere effektive løsninger, der opfylder dine specifikke behov og fremmer dine mål. Vores arbejde er baseret på solid erfaring og teknisk dygtighed, og vi lægger også stor vægt på lidenskab. Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Vores stærke netværk af professionelle græske oversættere, der alle er fagspecialister og har dybdegående kendskab til sprog og kultur, sikrer, at det oversatte materiale engagerer dit målpublikum optimalt, uanset kommunikationsformat, branche og lokation. Alle vores græske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres respektive modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra græsk

Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder, har du sandsynligvis brug for en autoriseret og bekræftet græsk oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret græsk oversætter, der garanterer, at oversættelsen nøjagtigt afspejler dit originale dokument. Dette gælder for attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra græsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra græsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra græsk.

Vi oversætter mellem græsk og over 30 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra græsk for en række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. Som kunde kan du være sikker på, at vi er ISO 17100-certificerede og foretager kvalitetssikring på alle vores oversættelser. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred kundekreds af internationale virksomheder samt advokat- og revisionsbureauer og har betydelig erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator kan du altid stole på, at vi behandler dine dokumenter fortroligt og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra græsk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse til og fra græsk direkte online via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra græsk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>