Professionell oversættelse til og fra italiensk

Professionell oversættelse til og fra italiensk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle italiensk oversættelser af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder ekspertoversættelser til og fra italiensk af uovertruffen kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne specialister leverer skarpe resultater til tiden. Uanset om det drejer sig om forretningsdokumenter, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores italienske oversættelsesbureau opfylde dine sproglige behov. Vores netværk omfatter over 5.500 professionelle oversættere og sprogkyndige eksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi vægter højeste kvalitetsoversættelser meget højt og med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter i vores portefølje, kan vi levere stærke og målrettede løsninger, der opfylder dine unikke behov og mål. Vi bygger vores arbejde på solid erfaring og teknisk ekspertise, og vores passion for sprog skinner igennem i hver oversættelse. Kort sagt: Vi er dedikerede til at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores omfattende netværk af professionelle oversættere, der er specialister inden for deres respektive fagområder og besidder dybdegående kendskab til sprog og kultur, sikrer vi, at det oversatte materiale engagerer dit målpublikum, uanset hvilket kommunikationsformat eller branche det drejer sig om. Vores italienske oversættere har alle en kandidatgrad eller tilsvarende kvalifikation og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra italiensk

Hvis du har brug for at præsentere dine dokumenter for myndighederne, kræves der ofte en autoriseret og bekræftet italiensk oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret italiensk translatør, der garanterer, at din oversættelse nøjagtigt afspejler det originale dokument. Derfor er attester, vedtægter, pas, kørekort osv. ofte i behov for denne form for oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra italiensk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra italiensk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den italiensktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra italiensk.

Vores sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra italiensk inden for en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over fremragende sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for det pågældende emne. Som kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår en omfattende kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle niveauer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer, og vi har omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Når du er kunde hos The Native Translator, kan du være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder ISO 27001-kravene vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at indgå separate fortrolighedsaftaler, når det er påkrævet.

Bestil en professionel italiensk oversættelse online

Du kan nemt betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om tilbud og afgive din bestilling til en italiensk oversættelse direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, modtager du normalt denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra italiensk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>