Professionell oversættelse til og fra kinesisk

Professionell oversættelse til og fra kinesisk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle oversættelser til og fra kinesisk af højeste kvalitet

Vi tilbyder ISO 17100 certificerede professionelle oversættelser til og fra kinesisk, udført af kvalificerede oversættere, der kun oversætter indtil deres modersmål og som behersker deres eget sprog til perfektion. Alle oversættere er sproguddannede, har professionel erfaring indenfor en eller flere specialområder og behersker derfor fuldstændigt terminologien inden for dette eller disse områder. Vi har kontor i Shenzhen og HongKong og er i stand til at certificere oversættelser i Kina.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi forstår, hvor afgørende det er at levere kinesiske oversættelser af højeste kvalitet. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 vellykkede projekter, garanterer vi skræddersyede løsninger, der hjælper med at opfylde dine mål. Vores dedikation og tekniske ekspertise er uovertrufne. Hos The Native Translator er kvalitet nøgleordet, og vi leverer den med stolthed.

Vores oversættere er fagspecialister

Vores omfattende netværk af professionelle kinesiske oversættere er specialiserede inden for deres respektive felter og besidder en dybdegående forståelse af sprog og kultur. Uanset hvilket format eller branche, du arbejder inden for, og uanset din målgruppes geografiske placering, kan vores kinesiske oversættere sikre, at dit oversatte materiale engagerer og kommunikerer effektivt. Alle vores kinesiske oversættere besidder en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres modersmål.

Autoriseret og bekræftet oversættelse til og fra kinesisk

Skal du fremlægge dine dokumenter for myndighederne? Vi tilbyder autoriserede og bekræftede kinesiske oversættelser, hvor dokumenterne stempledes og underskrives af autoriserede kinesiske translatører. Dette garanterer, at din oversættelse er en præcis refleksion af dit originaldokument. Attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende kræver denne type oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra kinesisk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra kinesisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra kinesisk.

Vi oversætter mellem kinesisk og over 30 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra kinesisk på en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelser, du kan stole på - ISO 17100-certificeret

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for at opnå de bedste resultater. Udover fremragende sprogfærdigheder har vores oversættere specialviden inden for deres respektive fagområder. Som kunde kan du være tryg ved vores ISO 17100-certificering, der sikrer kvalitet på alle trin i oversættelsesprocessen. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsfirmaer og er erfarne med at håndtere fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator håndterer vi dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder ISO 27001-kravene for dokumenthåndteringssikkerhed. Vi indgår gerne separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra kinesisk online

Du kan nemt betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Få et tilbud og bestil din kinesiske oversættelse direkte online via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en e-mail med et link til at downloade den. Hvis du har bestilt en original, modtager du den normalt med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra kinesisk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>