Professionell oversættelse til og fra koreansk

Professionell oversættelse til og fra koreansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel koreansk oversættelse af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder førsteklasses oversættelser til og fra koreansk. Vores erfarne specialister sikrer, at du får præcis den kvalitet og nøjagtighed, du har brug for. Uanset om det drejer sig om forretningsmæssige dokumenter, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores koreanske oversættelsesbureau imødekomme dine behov. Vi arbejder med et netværk af over 5.500 professionelle oversættere og sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål for at levere skarpe resultater.

Din kompetente sprogpartner

Vi har over 20 års erfaring i branchen og har gennemført mere end 150.000 projekter. Vores løsninger er skræddersyet til dine behov og hjælper med at opfylde dine mål. Vores fokus på høj kvalitet er tydeligt i alt, hvad vi gør, og vores passion for sprog skinner igennem i vores arbejde.

Vores oversættere er fagspecialister

Vores netværk af professionelle koreanske oversættere består af fagspecialister med dybdegående viden om sprog og kultur. De sikrer, at dit oversatte materiale engagerer dit målpublikum, uanset branche og lokalitet. Alle vores koreanske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og arbejder kun inden for deres respektive modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra koreansk

Vi tilbyder autoriserede og bekræftede koreanske oversættelser, som er nødvendige, når du skal fremlægge dokumenter for myndighederne. Vores autoriserede koreanske oversættere garanterer nøjagtighed og pålidelighed i dine oversættelser af dokumenter som attester, vedtægter, pas og kørekort.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra koreansk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra koreansk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra koreansk.

Vi oversætter mellem koreansk og over 30 sprog

Vi oversætter til og fra koreansk i en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og ukrainsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over stærke sprogfærdigheder har vores oversættere også specialviden inden for emnet. Vores ISO 17100-certificering og kvalitetssikring på alle niveauer sikrer, at du får en pålidelig oversættelse. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi arbejder med internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer og har erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Vi overholder ISO 27001-standarderne for dokumentsikkerhed og er villige til at indgå separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil professionel koreansk oversættelse online

Du kan nemt betale online med kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Bestil din koreanske oversættelse online via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en download-link via e-mail. Originale dokumenter kan normalt leveres med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app til både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra koreansk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>