Professionell oversættelse til og fra norsk

Professionell oversættelse til og fra norsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra norsk af højeste kvalitet

Vi tilbyder ISO 17100 certificerede professionelle oversættelser til og fra norsk, udført af kvalificerede norske oversættere, der kun oversætter indtil deres modersmål og som behersker deres eget sprog til perfektion. Alle oversættere er sproguddannede, har professionel erfaring indenfor en eller flere specialområder og behersker derfor fuldstændigt terminologien inden for dette eller disse områder.

Din kompetente sprogpartner

Vi er fast overbeviste om, at høj kvalitet i oversættelser er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 afsluttede projekter kan vi garantere skræddersyede løsninger, der opfylder dine mål. Vores engagement og tekniske kompetencer er uomtvistelige, og vi sætter en ære i at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Vores stærke netværk af professionelle norske oversættere er fagspecialister med dyb viden om sprog og kultur. De sikrer, at dit oversatte materiale engagerer dit målpublikum uanset kommunikationsformat og branche. Alle vores norske oversættere har kandidatgrader og oversætter kun til deres modersmål.

Autoriserede, bekræftede oversættelser til og fra norsk

Hvis dine dokumenter skal præsenteres for myndigheder, kræves der ofte en autoriseret, bekræftet norsk oversættelse. Vores autoriserede norske translatører sikrer, at din oversættelse nøjagtigt afspejler det originale dokument. Dette er nødvendigt for attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra norsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra norsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra norsk.

Vi oversætter mellem norsk og over 30 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra norsk i en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er af afgørende betydning for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores oversættelser på alle trin. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer og har erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter fortroligt og følger ISO 27001's krav om dokumentsikkerhed. Vi er villige til at indgå separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra norsk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan nemt anmode om tilbud og bestille en oversættelse til og fra norsk direkte på vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et downloadlink. Hvis du har bestilt en original kopi, modtager du den normalt med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS- og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra norsk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>