Professionell oversættelse til og fra rumænsk

Professionell oversættelse til og fra rumænsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra rumænsk af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder eksklusive oversættelser til og fra rumænsk i absolut topkvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Vores erfarne specialister garanterer præcise resultater, leveret til tiden. Uanset om det drejer sig om forretningsmæssige oversættelser, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores rumænske oversættelsesbureau imødekomme dine sprogbehov ved hjælp af vores netværk på over 5.500 professionelle oversættere og andre sprogeksperter, som arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi er fast overbeviste om, at høj kvalitet er afgørende for enhver oversættelse. Med mere end 20 års erfaring i branchen og over 150.000 projekter i vores portefølje, kan vi garantere skræddersyede løsninger, der opfylder netop dine behov og mål. Alt dette er baseret på vores dygtige faglighed og tekniske ekspertise. Passion for sproget er ligeledes en central del af vores arbejde, og vi stræber altid efter at levere det ypperste til vores kunder.

Vores oversættere er specialister

Med vores imponerende netværk af professionelle rumænske oversættere, som alle er specialister inden for deres fagområder og har en dyb forståelse for sprog og kultur, er vi i stand til at sikre, at dine oversatte materialer engagerer dit målpublikum på optimal vis. Uanset hvilket kommunikationsformat, hvilken branche eller hvilken region det drejer sig om, vil vores rumænske oversættere, som alle besidder en kandidatgrad eller tilsvarende, udføre oversættelsen til perfektion på deres modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra rumænsk

Når du har brug for at fremlægge dine dokumenter for myndighederne, vil du ofte kræve en autoriseret og bekræftet oversættelse til og fra rumænsk. Dette er en type oversættelse, der er stemplet og underskrevet af en autoriseret rumænsk oversætter, som garanterer, at oversættelsen nøjagtigt afspejler dit originale dokument. Dette gælder for attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter, der kræver denne specielle form for oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra rumænsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra rumænsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra rumænsk.

Vi oversætter mellem rumænsk og over 30 sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra rumænsk inden for et bredt spektrum af sprog. Dette omfatter arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, og ungarsk.

Oversættelser, du kan have tillid til - ISO 17100 certificeret

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for at opnå de bedste resultater. Ud over fremragende sprogkundskaber skal oversætteren også besidde specialviden inden for det pågældende emne. Hos os kan du som kunde have fuld tillid, da vi er ISO 17100-certificerede og sikrer kvalitet på alle niveauer af vores oversættelser. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi servicerer en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsfirmaer og har derfor en betydelig erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator kan du altid stole på, at dine dokumenter håndteres med den højeste grad af fortrolighed og at vi overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, hvor det er påkrævet.

Bestil en professionel oversættelse til og fra rumænsk online

Du kan betale nemt og sikkert online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille din oversættelse til og fra rumænsk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Normalt vil du modtage originaldokumentet med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app til både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra rumænsk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>