Professionell oversættelse til og fra russisk

Professionell oversættelse til og fra russisk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra russisk af højeste kvalitet

Vi tilbyder ISO 17100 certificerede professionelle oversættelser til og fra russisk, udført af kvalificerede oversættere, der kun oversætter indtil deres modersmål og som behersker deres eget sprog til perfektion. Alle oversættere er sproguddannede, har professionel erfaring indenfor en eller flere specialområder og behersker derfor fuldstændigt terminologien inden for dette eller disse områder.

Dit kompetente sprogpartner

Vi mener, at høj kvalitet i oversættelser er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter i vores bagage, kan vi levere skræddersyede løsninger, der understøtter dine mål. Vores dygtige team er drevet af passionen for at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Vi har et stærkt netværk af professionelle russiske oversættere, der er specialister inden for deres felt og har dyb forståelse for både sprog og kultur. Uanset hvilket kommunikationsformat eller branche du arbejder inden for, og uanset hvilken lokalitet du skal oversætte til, kan vores russiske oversættere engagere din målgruppe på bedste vis. Alle vores russiske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter kun til deres modersmål.

Autoriserede og bekræftede oversættelser til og fra russisk

Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndighederne, har du sandsynligvis brug for en autoriseret og bekræftet russisk oversættelse. Vores autoriserede russiske translatører sikrer, at din oversættelse er en præcis refleksion af det originale dokument. Dette gælder for attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra russisk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra russisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra russisk.

Vi oversætter mellem russisk og over 30 sprog

Vi oversætter til og fra russisk på en bred vifte af sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og ukrainsk.

Oversættelser, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over stærke sprogkundskaber skal oversætteren have ekspertviden inden for emnet. Hos os kan du være tryg, da vi er ISO 17100-certificerede og sikrer kvalitet på alle trin af vores oversættelser. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder samt advokat- og revisionsbureauer og er erfarne i håndtering af fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator er dine dokumenter altid håndteret med fuld fortrolighed, og vi følger ISO 27001's krav for dokumenthåndtering og sikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra russisk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse til og fra russisk direkte online på vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. For originale dokumenter vil du normalt modtage dem med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra russisk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>