Professionell oversættelse til og fra spansk

Professionell oversættelse til og fra spansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra spansk af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder professionelle oversættelser til og fra spansk af allerhøjeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne specialister sikrer skarpe resultater leveret til tiden. Uanset om du har brug for forretningsoversættelser, bekræftede oversættelser eller korrekturlæsning, så kan vores oversættelsesbureau for spansk imødekomme dine behov med en bred vifte af sprogtjenester. Vores tjenester trækker på færdighederne fra vores omfattende netværk af mere end 5.500 professionelle oversættere og sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi er overbeviste om, at oversættelse af højeste kvalitet er afgørende. Med mere end 20 års erfaring i branchen og over 100.000 projekter i vores portefølje, kan vi garantere skræddersyede løsninger, der hjælper dig med at nå dine mål. Vores arbejde er baseret på solid erfaring og teknisk dygtighed, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores omfattende netværk af professionelle oversættere, der er specialister inden for deres felt og har dybdegående viden om sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale engagerer dit målpublikum optimalt. Uanset kommunikationsformat, branche eller målgruppe leverer vores oversættere præcise og kvalitetsfulde oversættelser. Alle vores oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter kun til deres modersmål.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra spansk

Hvis du har brug for at præsentere dine dokumenter for myndighederne, vil du sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet spansk oversættelse. Vores autoriserede spanske translatører står garant for, at din oversættelse er en nøjagtig afspejling af dit originaldokument ved at stemple og underskrive det. Attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter kræver denne form for oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra spansk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra spansk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den spansktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra spansk.

Vores sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra spansk i en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. Som kunde hos os kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår en omhyggelig kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle niveauer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi servicerer en bred kundebase bestående af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer og har derfor omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du stole på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra spansk online

Du kan betale nemt og sikkert online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Bestil din oversættelse til og fra spansk direkte online via vores oversættelsesportal, og når oversættelsen er klar, sender vi dig et download-link via e-mail. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, modtager du normalt denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan-appen, som er gratis og tilgængelig både for iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra spansk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>