Professionell oversættelse til og fra svensk

Professionell oversættelse til og fra svensk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel svensk oversættelse af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder professionelle oversættelser til og fra svensk af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser – altid udarbejdet af erfarne specialister, som sørger for skarpe resultater leveret til tiden. Forretningsoversættelser, bekræftede oversættelser, korrekturlæsning: vores oversættelsesbureau for svensk tilbyder en bred vifte af sprogtjenester ved at bruge færdigheder fra vores netværk af over 5.500 professionelle oversættere og andre sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi er overbeviste om, at oversættelse af højeste kvalitet er altafgørende, og med mere end 20 års erfaring i branchen og flere end 150.000 projekter i rygsækken kan vi garantere stærke løsninger, der fungerer for netop jer og fremmer netop jeres målsætning – alt sammen baseret på solid erfaring og høj teknisk kunnen. Passionen er også på plads. Vi sætter kort sagt en dyd i at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores stærke netværk af professionelle svenske oversættere, som alle er fagspecialister og besidder dyb viden om deres sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale på optimal vis engagerer det publikum, I ønsker at nå – ligegyldigt hvilket kommunikationsformat og hvilken branche der er tale om, samt hvilken lokalitet der skal oversættes til. Vores svenske oversættere har alle en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres respektive modersmål.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra svensk

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet svensk oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret svensk translatør der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil attester, vedtægter, pas kørekort o. lign. have behov for denne type oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra svensk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra svensk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra svensk.

Vi oversætter mellem svensk og over 30 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra svensk: Arabisk bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er af afgørende betydning for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores oversættelser på alle trin.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra svensk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse til og fra svensk direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra svensk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>