Professionell oversættelse til og fra tjekkisk

Professionell oversættelse til og fra tjekkisk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra tjekkisk af højeste kvalitet

The Native Translator tilbyder professionelle oversættelser til og fra tjekkisk af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser – altid udarbejdet af erfarne specialister, som sørger for skarpe resultater leveret til tiden. Vores tjenester inkluderer forretningsoversættelser, autoriserede oversættelser og korrekturlæsning. Vores oversættelsesbureau for tjekkisk tilbyder en bred vifte af sprogtjenester ved at bruge færdigheder fra vores netværk af over 5.500 professionelle oversættere og andre sprogeksperter, der arbejder på deres modersmål.

Din kompetente sprogpartner

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen med over 150.000 projekter i rygsækken, og vi er overbeviste om, at kvalitet er altafgørende. Vi garanterer stærke løsninger, der understøtter dine mål, baseret på solid erfaring og høj teknisk kunnen. Vi lægger passion i at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores stærke netværk af professionelle tjekkiske oversættere, der er specialister inden for forskellige fagområder, kan vi sikre, at det oversatte materiale engagerer det ønskede publikum, uanset kommunikationsformat, branche eller lokalitet. Alle vores tjekkiske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Autoriseret og bekræftet oversættelse til og fra tjekkisk

Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder, kan du få brug for en autoriseret og bekræftet tjekkisk oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret tjekkisk translatør for at sikre nøjagtigheden. Dokumenter som attester, vedtægter, pas og kørekort kræver denne type oversættelse.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra tjekkisk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra tjekkisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra tjekkisk.

Vi oversætter mellem tjekkisk og over 30 sprog

Vi oversætter til og fra tjekkisk fra en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. The Native Translator er ISO 17100-certificeret, hvilket sikrer kvalitet på alle trin i vores oversættelsesproces. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, og vi har omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende sikkerheden af dokumenter. Vi er parate til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra tjekkisk online

Du kan nemt betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Få et tilbud og bestil din oversættelse til og fra tjekkisk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, modtager du den normalt med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra tjekkisk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>