Professionell oversættelse til og fra ukrainsk

Professionell oversættelse til og fra ukrainsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle oversættere til og fra ukrainsk

Vi tilbyder ISO 17100 certificerede professionelle oversættelser til og fra ukrainsk, udført af kvalificerede oversættere, der kun oversætter indtil deres modersmål og som behersker deres eget sprog til perfektion. Alle oversættere er sproguddannede, har professionel erfaring indenfor en eller flere specialområder og behersker derfor fuldstændigt terminologien inden for dette eller disse områder.

Din kompetente sprogpartner

Vi tror på, at oversættelser af højeste kvalitet er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter i vores portefølje kan vi garantere stærke løsninger, skræddersyet til dine behov og målsætninger. Vores fokus er på at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Vi har et omfattende netværk af professionelle ukrainske oversættere, alle med ekspertise i deres respektive fagområder og dybdegående kendskab til sprog og kultur. Uanset hvilket kommunikationsformat eller branche du arbejder inden for, og uanset lokalitet, kan vores ukrainske oversættere engagere det ønskede publikum på optimal vis. Alle vores ukrainske oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter kun til deres modersmål.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra ukrainsk

Hvis du har brug for at præsentere dine dokumenter for myndighederne, vil du sandsynligvis have brug for en autoriseret og bekræftet oversættelse. Disse oversættelser er stemplede og underskrevet af en autoriseret ukrainsk oversætter og garanterer nøjagtighed i forhold til dit originale dokument. Dette gælder for attester, vedtægter, pas, kørekort og lignende dokumenter.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra ukrainsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra ukrainsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den ukrainsktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra ukrainsk.

Vores sprog

Vi tilbyder oversættelser til og fra ukrainsk på en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Det rette valg af oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Udover sprogkundskaber skal oversætteren have specialviden inden for det pågældende emne. Vi er ISO 17100-certificerede, hvilket sikrer kvalitet i alle vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer og har stor erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator kan du stole på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og følger ISO 27001-standarder for dokumentsikkerhed. Vi er altid parate til at indgå separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en professionel oversættelse til og fra ukrainsk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Bestil din oversættelse til eller fra ukrainsk direkte online i vores oversættelsesportal, og når oversættelsen er klar, sender vi dig et download-link via e-mail. Ved bestilling af originale dokumenter sendes de normalt med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app tilgængelig for både iOS- og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser til og fra ukrainsk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>