Oversættelse af patientjournaler

Oversættelse af patientjournaler og lægejournaler

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Medicinske fagoversættelser
 • Oversættere med medicinsk og farmakologisk ekspertise
 • Medicinske, medicotekniske, farmakologiske og veterinære oversættelser
 • Vi oversætter medicinske tekster til 60 sprog

Kvalitetssikrede medicinske fagoversættelser af patientjournaler, lægejournaler ISO 17100

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, som leverer dokumentoversættelser af høj kvalitet inden for medicin, medicoteknik og farmakologi. Vi har arbejdet med kvalificeret medicinsk, medicoteknisk og farmakologisk oversættelse siden 2005 og foretager fagmæssig oversættelse af patientjournaler og lægejournaler direkte online helt anonymt. Vi oversætter alle former for medicinske dokumenter, så de kan bruges, hvis du søger lægebehandling i udlandet eller som værdifuld dokumentation til f.eks. forsikringsselskaber eller pensionsselskaber.

Medicinske fagoversættelser stiller meget høje krav til kompetence

Medicinsk oversættelse stiller generelt meget store krav til kompetence, terminologisk viden og omhyggelighed hos den medicinske oversætter. Vores medicinske oversættere foretages altid af kvalificerede medicinske fagoversættere og sproguddannede læger med ekspertise inden for det pågældende medicinske område.

Oversættelse af dokumenter og tekster inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser er et stort og meget bredt emneområde og omfatter alt fra afhandlinger, kliniske studier, lægejournaler, patientjournaler, brugsvejledninger og manualer til medicinsk udstyr og til markedsføringsmateriale som f.eks. medicinske hjemmesider.

Medicinsk oversættelse du kan stole på ISO 17100

Oversættelse af medicinske og farmakologiske begreber kræver, at oversætteren mestrer præcision og nøjagtighed ned til mindste detalje. Det ved vi, og det ved vores oversættere. The Native Translator har indtaget en førende rolle blandt Europas medicinske oversættelsesbureauer, når det gælder kvalitetscertificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores kvalitetscertificeringer.

Fortrolighed og GDPR

Vi har en bred kundebase af internationale medicinal virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed.

Her bestiller du en medicinsk oversættelse af din patientjournal, lægejournal

Du kan få et tilbud og bestille en medicinsk specialist oversættelse af din patientjournal, lægejournal direkte online i vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. (vi er PCI Security Standards certificerede).

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>