Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af patientjournaler, lægejournaler anonymt online

Medicinsk fagoversættelse af patientjournaler, lægejournaler online ISO 17100

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, som leverer dokumentoversættelser af høj kvalitet inden for medicin, medicoteknik og farmakologi. Vi har arbejdet med kvalificeret medicinsk, medicoteknisk og farmakologisk oversættelse siden 2005 og foretager fagmæssig oversættelse af patientjournaler og lægejournaler direkte online helt anonymt. Vi oversætter alle former for medicinske dokumenter, så de kan bruges som værdifuld dokumentation til f.eks. forsikringsselskabet eller pensionsselskabet.

Medicinske fagoversættelser stiller meget høje krav til kompetence

Medicinsk oversættelse stiller generelt meget store krav til kompetence, terminologisk viden og omhyggelighed hos den medicinske oversætter. Vores medicinske oversættere foretages altid af kvalificerede medicinske fagoversættere og sproguddannede læger med ekspertise inden for det aktuelle medicinske område.

Oversættelse af dokumenter og tekster inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser er et stort og meget bredt emneområde og omfatter alt fra afhandlinger, kliniske studier, patientjournaler og til markedsføringsmateriale som f.eks. medicinske hjemmesider.

Medicinsk oversættelse du kan stole på ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for medicinsk oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en medicinsk oversættelse af din patientjournal

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af din lægejournal direkte online i vores oversættelsesportal. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>