Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af aftaler, eksamenspapirer, kørekort, dåbsattester, vielsesattester, skilsmissepapirer m.m. udføres direkte online. ISO17100-certificeret oversættelsesbureau.

Vi foretager oversættelse til de fleste store sprog, og du får dit tilbud direkte online.

The Native Translator udfører autoriseret oversættelse inden for jura og finans. Vi oversætter dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterialret, voldgiftsdokumenter, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra 25 sprog. Vi oversætter også personlige dokumenter som eksamenspapirer, dåbsattester, vielsesattester, fødselsattester, kørekort, pas m.m.

Alle dokumenter, som skal overgives til myndighederne, skal oversættes af en autoriseret oversætter

Universiteter, myndigheder samt domstole kræver altid, at indsendte dokumenter skal være oversat af en autoriseret oversætter. Autorisationen er et kvalitetsstempel og betyder, at dokumentet får samme gyldighed som det originale dokument. Oversættelsen stemples og underskrives af oversætteren, men fremgangsmåden afhænger af det konkrete land. I Tyskland og andre tysksprogede lande er det domstolene, der autoriserer oversætteren, mens det i de engelsksprogede lande er særskilte organisationer, der også organiserer de certificerede oversættere (som det hedder), som giver autorisationen. 

Autoriseret oversættelse direkte online

Her kan du bestille en autoriseret oversættelse direkte online, hvorefter vi leverer den færdige oversættelse online via e-mail eller evt. som en original sendt med brevpost, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi naturligvis til rådighed døgnet rundt via e-mail. Upload dit dokument i vores portal, og på under et minut får du både pris og forventet leveringstid for din oversættelse. 

Vi hjælper virksomheder, advokatbureauer, myndigheder – men også privatpersoner

Uanset om du repræsenterer en stor multinational koncern eller er en privatperson, som har brug for hjælp med en hurtig autoriseret oversættelse, er du velkommen, og du kan kontakte os døgnet rundt.

Fortrolighed og sikker filhåndtering

Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed, og alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale. Dine filer håndteres med krypteret filoverførsel (SSL) via vores kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser, hvilket betyder, at de oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group, certificeret i henhold til ISO 17100. Vi har bl.a. specialiseret os i hurtig, autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>