Autoriseret oversættelse online The Native Translator

Autoriseret oversættelse online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Vi foretager autoriseret, bekræftet oversættelse til de fleste store sprog, du får dit tilbud online

The Native Translator udfører autoriseret oversættelse inden for jura og finans. Vi oversætter dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterialret, voldgiftsdokumenter, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra 30 sprog. Vi oversætter også personlige dokumenter som eksamenspapirer, dåbsattester, vielsesattester, fødselsattester, kørekort, pas m.m.

Dokumenter, som skal overgives til myndighederne, skal oversættes af en autoriseret oversætter

Universiteter, myndigheder samt domstole kræver altid, at indsendte dokumenter skal være oversat af en autoriseret oversætter. Autorisationen er et kvalitetsstempel og betyder, at dokumentet får samme gyldighed som det originale dokument. Oversættelsen stemples og underskrives af oversætteren, men fremgangsmåden afhænger af det konkrete land. I Frankrig, Tyskland og andre tysksprogede lande er det domstolene, der autoriserer oversætteren, mens det i de engelsksprogede lande er særskilte organisationer, der også organiserer de certificerede oversættere (som det hedder), som giver autorisationen.

Autoriseret oversættelse af juridiske og finansielle dokumenter online:

 • Juridiske dokumenter: Fra overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, overenskomster og ansættelsesaftaler samt indkøbsdokumenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, delårsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os til dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster bliver forstået af modtageren.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og sikker filhåndtering

Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Dine filer håndteres med krypteret filoverførsel (SSL) via vores kundeportal.

Her kan du bestille en autoriseret oversættelse online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dine dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group, certificeret i henhold til ISO 17100. Vi har bl.a. specialiseret os i hurtig, autoriseret oversættelse direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>