The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Certificeret græsk til dansk oversættelse

Vores oversættelsesbureau leverer certificerede oversættelser på sprogkombinationerne græsk-dansk og dansk-græsk.

Til certificeret oversættelse af dokumenter og certifikater af autoriserede oversættere har The Native Translator en oversætterportefølje med over 600 sprogkombinationer. Dette omfatter oversættelse af vielsesattester, fødselsattester eller dødsattester samt oversættelse af kørekort, straffeattester, testamenter eller andre dokumenttyper.

Certificeret oversættelse inden for 24 timer.

Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Certificeret græsk-dansk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde revideres hvert andet år af et certificeringsorgan. Dette giver dig som kunde en stor grad af sikkerhed.

Tekniske græsk-danske og dansk-græske oversættelser

Via vores tekniske oversættelsestjenester oversætter vi din dokumentation, dit markedsføringsmateriale, undersøgelser, juridiske tekster og alle øvrige dokumenter inden for 50 specialområder. Højt specialiserede tekniske modersmåloversættere sikrer, at du kan formidle et professionelt indtryk på ethvert sprog, kommunikere via de korrekte tekniske termer og overholde alle lovmæssige krav.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi må ofte håndtere følsomme oplysninger og sætter naturligvis fortrolighed i højsædet.
For yderligere oplysninger kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emailE-mail.
Du kan anmode om tilbud direkte online og bestille oversættelser « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO17100-kvalitetsstandarden og med speciale i udarbejdelse af græske oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet