Autoriseret oversættelse fra svensk til dansk

Autoriseret oversættelse fra svensk til dansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret oversættelse fra svensk til dansk af statsautoriseret translatør 

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i autoriserede (bekræftede) oversættelser af officielle dokumenter. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser. Når du bestiller en autoriseret (bekræftet) oversættelse kan du være sikker på, at det oversatte dokument er godkendt og gyldigt i det land, hvor det skal bruges og til det tilsigtede formål.

Har du brug for en autoriseret oversættelse fra svensk til dansk?

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret oversættelse fra svensk til dansk, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret tyrkisk translatør der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil attester, vedtægter, pas kørekort o. lign. have behov for denne type oversættelse. En statsautoriseret translatør bekræfter med sit stempel, at den danske oversættelse er i fuld overensstemmelse med den svenske originaltekst.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter fra svensk til dansk:

 • Juridiske dokumenter: Overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, ansættelsesaftaler, karakterer, skøder, kontoudtog samt indkøbsdokumenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, kvartalsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås af din modtager.

Autoriseret oversættelse fra svensk til dansk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

GDPR og fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed.

Her kan du bestille en autoriseret oversættelse fra svensk til dansk

Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dine dokumenter fra svensk til dansk direkte online i vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.

Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden og med speciale i udarbejdelse af svenske oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>