Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinske oversættelser af specialister til og fra italiensk

Professionelle italienske medicinske oversættelser direkte online. The Native Translator er et ISO 17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau, der leverer medicinske specialoversættelser af høj kvalitet til og fra italiensk

Vi har foretaget medicinske oversættelser til og fra italiensk siden 2005.  Vi oversætter og sprogversionerer medicinske tekster og dokumenter på daglig basis samt kontrakter/aftaler og marketingmateriale for mange af Europas velkendte farmakologiske og medicoteknologiske virksomheder. Når du bestiller en medicinsk oversættelse fra os, kan du have tillid til, at du modtager en oversættelse med den højeste kvalitetssikring. 

Medicinske oversættelser kræver den højeste niveau af kompetence fra vores team af oversættere

Vores medicinske oversættelser til og fra italiensk udføres altid af højt kvalificerede specialistoversættere eller læger med ekspertise i det specifikke medicinske fagområde. Med mere end 1500 medicinske specialistoversættere kan vi håndtere både større projekter og projekter med flere sprogkombinationer på de medicinske fagområder.

Oversættelser af tekster og dokumenter inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser dækker et stort og alsidigt område, herunder kliniske studier, journaler, websteder og andet informationsmateriale.

Vi oversætter f.eks. afhandlinger, pakkesedler, vejledninger til medicinsk udstyr, dokumenter til kliniske studier, medicinske rapporter, patientjournaler, doseringsmærkater, farmaceutiske patenter, researchprogrammer, retsmedicinske protokoller, medicinske lærebøger, websteder og videnskabelige artikler.

Kvalitet, du kan stole på

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er, naturligvis, afgørende for at opnå det bedste resultat. Mange medicinske oversættelsesbureauer vil erklære, at de følger en bestemt standard, som f.eks. EN15038 – en forældet standard. Nogle vil erklære, at de følger den nye ISO 17100. Men vi mener, at der er stor forskel på at være fuldt certificeret og blot erklære at følge en standard. The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde gennemgås regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificeringsmyndighed.  Vores certificering sikrer dig fuld fortrolighed i arbejdet.

Fortrolighed

Vi håndterer regelmæssigt følsomme oplysninger, og vi er altid påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert og fortroligt er en selvfølge. 

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud her i dag, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter til og fra italiensk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>