Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af juridiske dokumenter til og fra dansk af oversættere med speciale i alle juridiske systemer

Vores danske juridiske oversættelser foretages af certificerede og erfarne danske oversættere med speciale i juridiske tekster ogmed målsproget som modersmål.

Vores oversættere er specialiserede i dansk lovgivning og har stor erfaring med dansk juridisk terminologi.  Mange af disse juridiske lingvister har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende akademisk grad, og flere er praktiserende sagførere. Vi oversætter kontrakter, aftaler, nævningeerklæringer, indlæg, domme, købsdokumenter, forsikringspolicer, juridiske registreringsdokumenter, fødsels-, vielses-, skilsmisse- og dødsattester, adoptionspapirer og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder, statslige institutioner og privatpersoner. For meget store projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervsspecialister på The Business Translator.

Danske juridiske oversættelser håndteret med speciel prioritet

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi står klar til at opfylde dine behov døgnet rundt fra enhver tidszone.  Vi er specialiserede i at levere juridiske oversættelser med kort varsel og i høj kvalitet til og fra danske samt andre sprog. Vi har oversættere på spring over hele verden, og derved kan vi hurtigt igangsætte hasteprojekter uanset tid på døgnet.

Fortrolighed

Som vores kunde kan du altid føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er et hæderstegn for os. Vi underskriver dog fortsat gerne fortrolighederklæringer for ordrer, hvor vi bliver bedt om det.

Kvalitetssikring er vores garanti til dig

Vores oversættere har en oversættelseseksamen på universitetsniveau og har stor erfaring med håndtering af juridiske oversættelser til og fra dansk. Vores oversættelsespartnere arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", det professionelle etikkodeks, der er udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige.  Desuden er hele vores organisation certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede danske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse perfektioneres af en certificeret dansk oversætter, idet denne stillingsbetegnelse er juridisk anerkendt. Vi samarbejder altid med oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Har du brug for flere oplysninger, kan du til enhver tid kontakte os i enhver tidszone via e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter til og fra dansk og mange andre sprog.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>