Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser af specialister til og fra engelsk

Vores engelske juridiske oversættelser foretages af certificerede og erfarne juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i anglo-amerikansk lovgivning og kender den juridiske terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og flere er praktiserende advokater. Vi oversætter kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske tekster for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner.

Hurtige engelske juridiske oversættelser

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, der er åbent døgnet rundt, og som har specialiseret sig i hurtige juridiske oversættelser af høj kvalitet til og fra engelsk. Vi har oversættere over hele verden, og derved kan vi hurtigt påbegynde hasteprojekter uanset klokkeslæt. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Statsautoriseret engelsk juridisk oversættelse ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771:2020 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for sprog og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", der er udarbejdet af det svenske Kammarkollegiet, og hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Fortrolighed

Som vores kunde kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer ved ordrer, der specifikt kræver dette.

Du er meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt på e-mail og få yderligere oplysninger.

Modtag et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>