The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridiske oversættelser af specialister til og fra engelsk

Vores engelske juridiske oversættelser foretages af certificerede og erfarne juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i anglo-amerikansk lovgivning og kender den juridiske terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og flere er praktiserende advokater. Vi oversætter kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske tekster for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner.

Hurtige engelske juridiske oversættelser

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, der er åbent døgnet rundt, og som har specialiseret sig i hurtige juridiske oversættelser af høj kvalitet til og fra engelsk. Vi har oversættere over hele verden, og derved kan vi hurtigt påbegynde hasteprojekter uanset klokkeslæt. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste Opens external link in new windowThe Business Translator.

Fortrolighed

Som vores kunde kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer ved ordrer, der specifikt kræver dette.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for sprog og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", der er udarbejdet af det svenske Kammarkollegiet, og hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Certificerede engelske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse skal foretages af en certificeret oversætter, som denne beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede/certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Du er meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt på  Opens window for sending emaile-mail og få yderligere oplysninger.

Modtag et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.