Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser af specialister til og fra fransk

Vores franske juridiske oversættelser leveres af certificerede oversættere og erfarne franske juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i fransk lovgivning og kender fransk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende, og flere er praktiserende sagførere. Vi oversætter aftaler og kontrakter, domme og nævningekendelser, udtalelser og vidneerklæringer, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske tekster for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner til og fra fransk. Har du behov for oversættelse af meget omfattende projekter, anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Franske juridiske oversættelser med hurtig levering

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, som er tilgængeligt 24 timer i døgnet, med speciale i levering af franske juridiske oversættelser i topkvalitet. Vi har forbindelse til et netværk af oversættere over hele verden, og derved kan vi omgående påbegynde hasteprojekter uanset klokkeslæt.

Fortrolig håndtering af din oversættelse er en selvfølge fra starten

Som vores kunde kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også jævnligt fortrolighedserklæringer for ordrer, der specifikt kræver dette.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for oversættelse til og fra fransk og har stor erfaring med franske juridiske oversættelser. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik" defineret af Kammarkollegiet i Sverige.  Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Certificerede franske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret fransk oversætter, som den beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede/certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>