The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridiske oversættelser udført af specialister til og fra indonesisk

Indonesiske juridiske oversættelser håndteret af erfarne indonesiske juridiske oversættere.

Vores oversættere er specialiserede i jura og er meget velbevandrede i indonesisk juridisk terminologi.  Mange af vores oversættere har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende. Vi oversætter alle typer af juridiske og økonomiske dokumenter til og fra indonesisk, herunder aftaler, kontrakter, domstolsafgørelser, udtalelser, beedigede erklæringer og købsdokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og, naturligvis, privatpersoner.

Indonesiske juridiske oversættelser udført af specialister – direkte online

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske dokumenter online.  Vi holder åbent døgnet rundt og er specialiseret i at levere hurtige indonesiske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi har kapacitet til at håndtere store tekstmængder, og vi kan hurtigt påbegynde oversættelser af hasteprojekter uanset tidspunkt på døgnet. Vi leverer juridiske oversættelser til og fra indonesisk og 25 andre sprog direkte online. For meget store projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste Opens external link in new windowThe Business Translator.

Fortrolig håndtering af dine dokumenter er selvfølge hos The Native Translator

Som vores kunde kan du altid være fuldstændig tryg ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores mellemnavn.  Vi er dog også parat til at underskrive individuelle fortrolighedserklæringer for kunder, hvis behov kræver dette.

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores juridiske oversættelser

Vores oversættere af indonesisk er universitetsuddannede inden for kunsten at oversætte og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De udfører deres opgaver i overensstemmelse med "god oversættelsesskik", et etikkodeks, der er udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er fuldt certificeret i henhold til ISO17100.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current window vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske og økonomiske tekster og dokumenter.