Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser til og fra italiensk

Vores italienske juridiske oversættelser udføres af certificerede oversættere og erfarne italienske juridiske oversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i italiensk lovgivning og fortrolig med italiensk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og flere er praktiserende advokater. Vi oversætter aftaler, kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter, fødsels-, vielses- og dødsattester samt andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner til og fra italiensk. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Italienske juridiske oversættelser til hasteopgaver

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med døgnåbent og med speciale i at levere italienske juridiske oversættelser af høj kvalitet i 25 sprogkombinationer. Vi har oversættere over hele verden, og derved kan vi hurtigt igangsætte hasteprojekter uanset tid på døgnet.

Fortrolig håndtering af din oversættelse er en selvfølge

Som vores kunde kan du være fuldstændig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer ved ordrer, der specifikt kræver, at vi gør dette.

Kvalitetssikring

Vores oversættere er universitetsuddannede eller tilsvarende inden for oversættelse til og fra italiensk og har stor erfaring med italienske juridiske oversættelser. De udfører deres opgaver i henhold til "god oversættelsesskik" udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige.  Vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede italienske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret oversætter, som denne beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi samarbejder altid med oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os dag og nat på e-mail.

Modtag dit tilbud, og bestil din oversættelse direkte her online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter til og fra italiensk.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>