Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser til og fra japansk

Japanske juridiske oversættelser genereret af erfarne certificerede japanske oversættere inden for jura.

Vores oversættere er specialiserede i jura og er meget velbevandrede i japansk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende. Vi oversætter alle typer juridiske og økonomiske dokumenter til og fra japansk.  Dette omfatter kontrakter, traktater, aftaler, overenskomster, domstolsafgørelser, juridiske erklæringer, udtalelser, købsdokumenter og forsikringsdokumenter.  Blandt vores kunder finder du advokatfirmaer, virksomheder, offentlige institutioner og, naturligvis, privatpersoner.

Juridiske oversættelser lavet af specialister i japansk – det hele direkte online

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske dokumenter online. Vi holder åbent 24 timer i døgnet og er specialiseret i at levere hurtige japanske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi samarbejder med et omfattende team af oversættere over hele verden, og vi kan hurtigt påbegynde oversættelser af hasteprojekter uanset tidspunkt på døgnet. Vi leverer juridiske oversættelser til og fra japansk og 25 andre sprog – det hele direkte via internettet. Har du meget store projekter, anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Vi er dedikerede til at opretholde fuld fortrolighed for alle de oplysninger, du udleverer til os.

Som vores kunde kan du være fuldstændig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores kendetegn.  Såfremt behovet opstår, er vi naturligvis også parat til at underskrive individuelle fortrolighedserklæringer for kunder, hvis behov forudsætter dette.

Vi står altid ved kvaliteten af vores juridiske oversættelser

Vores oversættere af japansk er højt uddannede inden for oversættelse og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De udfører deres hverv i henhold til "god oversættelsesskik", som er et professionelt etikkodeks, der er publiceret af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100-standarden med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede japanske oversættelser direkte online

Når det drejer sig om juridiske dokumenter, er det ofte nødvendigt, at oversættelsen foretages af en certificeret japansk oversætter. Vi arbejder altid sammen med oversættere, som er autoriserede/certificerede i den jurisdiktion, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske og økonomiske tekster og dokumenter, herunder til og fra japansk, direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>