Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Specialiserede juridiske oversættelser til og fra kinesisk

Kinesiske juridiske oversættelser leveret af erfarne certificerede kinesiske oversættere inden for jura.

Vores oversættere er specialiseret i juridiske dokumenter på kinesisk – fra Folkerepublikken, Taiwan, Singapore eller andre juridiske områder, hvor kinesisk anvendes.  Vores oversættere er fuldt fortrolige med kinesisk juridisk terminologi. Mange af dem har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og mange er praktiserende sagførere. Vi oversætter alle typer juridiske dokumenter til og fra kinesisk, herunder aftaler, kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og, naturligvis, privatpersoner.  Ved transskribering af mundtlige tekster på andre dialekter end standard Mandarin har vi forbindelse med lingvister, der kender disse dialekter, f.eks. kantonesisk.  Alle vores kinesiske fagfolk er fuldt fortrolige med traditionelle og forenklede skrivesystemer.

Kinesiske juridiske specialoversættelser direkte online

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster via internettet.  Vi har døgnåbent uanset hvor i verden, du bor.  Vi er specialiseret i at levere hurtige oversættelser af kinesiske juridiske dokumenter af høj kvalitet. Vi har høj kapacitet og kan påbegynde hasteprojekter på signal fra dig uanset tid på døgnet. Vi leverer juridiske oversættelser til og fra kinesisk og 25 andre sprog – direkte online. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator. 

Fortrolig håndtering af dine dokumenter er vores ubetingede løfte til dig

Som vores kunde kan du være fuldstændig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en professionel selvfølge.  Vi er naturligvis også parat til at underskrive individuelle fortrolighedserklæringer for kunder, hvis behov forudsætter dette.

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores kinesiske oversættelser

Vores oversættere har en universitetsgrad i den komplekse gerning kaldet oversættelse, og de har stor erfaring med oversættelse af juridiske tekster. De arbejder i henhold til etikodekset "god oversættelsesskik", der reguleres af Kammarkollegiet i Sverige.  Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede kinesiske oversættelser

Når det drejer sig om juridiske dokumenter, er det ofte nødvendigt, at oversættelsen foretages af en certificeret kinesisk oversætter. Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede/certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud her, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau på det globale marked specialiseret i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter til og fra kinesisk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>