Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser til og fra norsk – på alle nationale standarddialekter leveret af professionelle lingvister.

Vores norske juridiske oversættelser leveres af certificerede norske oversættere med erfaring inden for juridiske tekster. Din oversættelse vil altid blive håndteret af en oversætter, hvis modersmål er det samme som målteksten.

Vores professionelle oversættere er specialister i norsk lovgivning fra gamle dage og til moderne uafhængighed.  De højt uddannede lingvister har stor viden om norsk juridisk terminologi, uanset om det drejer sig om aktuelle, juridisk anerkendte dialekter eller endda dansk-norsk, som det blev anvendt før den norske uafhængighed.  Mange af disse juridiske specialister har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende akademisk grad, og mange af dem er praktiserende sagførere. Vi oversætter kontrakter, aftaler, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, traktater, forsikringsdokumenter, statistikker og en helt række andre juridiske tekster for advokatfirmaer, virksomheder og, naturligvis, privatpersoner.

Norske juridiske oversættelser på rekordtid

The Native Translator er et ISO-certificeret online oversættelsesbureau, der er til din rådighed døgnet rundt.  Vi har specialiseret os i norske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi har oversættere over hele verden, der står på spring, og derved kan vi hurtigt igangsætte hasteprojekter, uanset hvornår i døgnet du kontakter os. For meget store projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervsafdeling The Business Translator.

Fortrolighed

Du er vores kunde.  Derfor kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores mellemnavn.  Har du alligevel behov for, at vi underskriver en individuel fortrolighedserklæring, gør vi det gerne.

Kvalitetssikring

Vores oversættere har en universitetsgrad eller tilsvarende inden for oversættelse.  De har ikke blot kendskab til både kilde- og målsproget, men de forstår desuden idiomer, slang, kontekst, ironi, lokale skikke og andre vendinger, som kræver mere end blot kendskab til de to sprog.  Vores professionelle lingvister har indgående kendskab til norske juridiske tekster. De udfører deres hverv i henhold til "god oversættelsesskik", det professionelle etikkodeks, der er angivet af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede norske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret norsk oversætter, da denne stillingsbetegnelse er lovbeskyttet. Vi overlader altid opgaverne til oversættere, som er autoriserede/certificerede i det juridiske område, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du altid kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Vi ser frem til at give dig et tilbud, og du kan bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>