Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Specialiserede juridiske oversættelser til og fra spansk

Vores juridiske oversættelser fra spansk udføres af certificerede oversættere med erfaring i spansk – universitetsuddannede oversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i spansk lovgivning og kender spansk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og flere er praktiserende advokater. Vi oversætter kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner til og fra spansk.

Spanske juridiske oversættelser med hurtig levering

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, som er tilgængeligt 24 timer i døgnet, med speciale i levering af spanske juridiske oversættelser i topkvalitet. Vi har forbindelse til et netværk af oversættere over hele verden, og derved kan vi omgående påbegynde hasteprojekter uanset klokkeslæt.

Fortrolig håndtering af din oversættelse er en selvfølge fra starten

Som vores kunde kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også jævnligt fortrolighedserklæringer for ordrer, der specifikt kræver dette.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for oversættelse til og fra spansk og har stor erfaring med spanske juridiske oversættelser. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Certificerede spanske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret spansk oversætter, som den beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede/certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. 

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i spansk oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>