Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Svenske juridiske oversættelser af specialister online

Vores juridiske oversættelser foretages af certificerede og erfarne specialistoversættere og altid med målsproget som modersmål.

Vores oversættere er specialister i jura og helt fortrolige med juridisk terminologi i en lang række juridiske systemer – sædvaneret, civilret og blandede juridiske systemer.   Mange har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende, og flere er praktiserende sagførere. Vi oversætter kontrakter, aftaler, traktater, domstolsafgørelser, juridiske afgørelser, erklæringer, købsdokumenter, personlige optegnelser (fødsels-, vielses- og dødsattester samt skilsmissepapirer), forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter til og fra svensk og 25 andre sprog – direkte online.  Vores kunder består af advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner.

Fortrolig håndtering af dine dokumenter er selvfølge hos The Native Translator

Som vores kunde kan du altid være fuldstændig tryg ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores mellemnavn.  Vi er dog også parat til at underskrive individuelle fortrolighedserklæringer for kunder, hvis behov kræver dette.

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores juridiske oversættelser

Vores oversættere af svensk er universitetsuddannede inden for kunsten at oversætte og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De udfører deres opgaver i overensstemmelse med "god oversættelsesskik", et etikkodeks, der er udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er fuldt certificeret i henhold til ISO 17100.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske og økonomiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>