The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridiske oversættelser til og fra thai.

Thai juridiske oversættelser udført af erfarne juridiske oversættere på thai.

Vores oversættere er specialiserede i jura og er meget velbevandrede i thai juridisk terminologi.  Mange har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende. Vi oversætter alle typer af juridiske og økonomiske dokumenter til og fra thai, herunder aftaler, kontrakter, domstolsafgørelser, udtalelser, beedigede erklæringer, købsdokumenter og forsikringsdokumenter.  Vores kunder til disse dokumenter omfatter advokatfirmaer, virksomheder og, naturligvis, privatpersoner.

Juridiske oversættelser foretaget af specialister i thai – det hele direkte online

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske dokumenter via internettet.  Vi holder åbent døgnet rundt og er specialiseret i at levere hurtige juridiske oversættelser på thai af høj kvalitet. Vi samarbejder med et stort net af oversættere over hele verden, og vi kan hurtigt påbegynde oversættelser af hasteprojekter dag eller nat. Vi leverer juridiske oversættelser til og fra thai og 25 andre sprog direkte via internettet. For meget store projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste Opens external link in new windowThe Business Translator

At vi behandler dit projekt fuldt fortroligt, er altid en selvfølge

Vores løfte til dig som kunde er, at du altid kan føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores kendetegn.  Såfremt du anmoder om det, underskriver vi gerne en individuel fortrolighedserklæring.

Vi garanterer altid den højeste kvalitet af vores juridiske oversættelser

Vores oversættere af thai er universitetsuddannede inden for oversættelse eller tilsvarende og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De arbejder i overensstemmelse med "god oversættelsesskik" defineret af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. 

Kontakt os dag eller nat for flere oplysninger viaOpens window for sending email e-mail.

Vi ser frem til at give dig et tilbud, og du kan bestille din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current window vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske og økonomiske tekster og dokumenter.