Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Specialiserede juridiske oversættelser til og fra tyrkisk

Vores tyrkiske juridiske oversættelser leveres af certificerede oversættere og erfarne tyrkiske juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

Disse oversættere er specialiserede i tyrkisk lovgivning og kender tyrkisk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, og flere er praktiserende advokater. Vi oversætter kontrakter, nævningeerklæringer, indlæg, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner. For meget store projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervsafdeling The Business Translator.

Hurtige tyrkiske juridiske oversættelser

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau tilgængeligt for kunderne døgnet rundt og med speciale i at levere hurtige juridiske oversættelser af høj kvalitet i til og fra tyrkisk og andre sprog. Vi samarbejder med oversættere over hele verden, og derved kan vi omgående tackle hasteprojekter uanset tid på døgnet.

Fortrolighed

Som vores kunde kan du altid føle dig sikker ved at overlade dine dokumenter i vores kyndige hænder. Fortrolighed er naturligvis en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer for ordrer, der specifikt kræver, at vi gør dette. 

Kvalitetssikring er vores løfte til dig

Vores tyrkiske oversættere er universitetsuddannede eller tilsvarende inden for oversættelse og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De udfører deres hverv i henhold til "god oversættelsesskik", det professionelle etikkodeks, der er udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede tyrkiske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret tyrkisk oversætter, da denne stillingsbetegnelse er lovbeskyttet. Vi indgår altid partnerskab med oversættere, som er autoriserede og/eller certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid, i enhver tidszone via e-mail.

Se frem til at få dit tilbud og til at bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter til og fra tyrkisk.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>