Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Juridiske oversættelser af specialister til og fra tysk

Vores tyske juridiske oversættelser leveres af certificerede og erfarne juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i tysk lovgivning og kender tysk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, hvoraf flere er praktiserende advokater. Vi oversætter aftaler og kontrakter, domme og nævningekendelser, udtalelser og vidneerklæringer, købsdokumenter, forsikringspolicer og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner til og fra tysk. 

Tyske juridiske oversættelser leveret hurtigt

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, som er tilgængeligt dag og nat, med speciale i levering af tyske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi har oversættere over hele kloden, så vi kan påbegynde arbejdet med det samme ved hasteprojekter, uanset klokkeslæt. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Statsautoriseret tysk juridisk oversættelse ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse til tysk af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771:2020 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Fortrolighed er en selvfølge

Som vores kunde kan du føle dig fuldstændig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer ved ordrer, der specifikt kræver, at vi gør dette.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for oversættelse til og fra tysk og har stor erfaring med tyske juridiske oversættelser. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", der er defineret af det svenske Kammarkollegiet, og hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Kontakt os, når det passer dig – dag eller nat – for flere oplysninger via e-mail.

Vi giver dig gerne et tilbud, og du kan bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tyske juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>