The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridiske oversættelser af specialister til og fra tysk

Vores tyske juridiske oversættelser leveres af certificerede og erfarne juridiske specialistoversættere med målsproget som modersmål.

De er specialiserede i tysk lovgivning og kender tysk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende, hvoraf flere er praktiserende advokater. Vi oversætter aftaler og kontrakter, domme og nævningekendelser, udtalelser og vidneerklæringer, købsdokumenter, forsikringspolicer og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, virksomheder og privatpersoner til og fra tysk. 

Tyske juridiske oversættelser leveret hurtigt

The Native Translator er et ISO-certificeret online-oversættelsesbureau, som er tilgængeligt dag og nat, med speciale i levering af tyske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi har oversættere over hele kloden, så vi kan påbegynde arbejdet med det samme ved hasteprojekter, uanset klokkeslæt. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste Opens external link in new windowThe Business Translator.

Fortrolighed er en selvfølge

Som vores kunde kan du føle dig fuldstændig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge, men vi underskriver også gerne fortrolighedserklæringer ved ordrer, der specifikt kræver, at vi gør dette.

Kvalitetsgaranti

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for oversættelse til og fra tysk og har stor erfaring med tyske juridiske oversættelser. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", der er defineret af det svenske Kammarkollegiet, og hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. Austrian Standards er den organisation, der definerede EN15038, standarden der førte til en ISO-standard.

Certificerede tyske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse skal leveres af en certificeret tysk oversætter, som den beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi benytter altid oversættere, som er autoriserede/certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Kontakt os, når det passer dig – dag eller nat – for flere oplysninger viaOpens window for sending email e-mail.

Vi giver dig gerne et tilbud, og du kan bestille din oversættelse her direkte online «Opens internal link in current window vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tyske juridiske tekster og dokumenter.