Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionelle juridiske oversættelsestjenester

Juridiske oversættelser over hele verden

The Native Translator er en førende leverandør af juridisk oversættelsestjenester til juridiske afdelinger i Fortune 500-selskaber verden over. Vi leverer dokumentoversættelse og domstolsstøtte i tusindvis af komplekse juridiske forhold og håndterer store, flersproglige sager, der involverer tusindvis af fremmedsprogede dokumenter. Vores 24/7-support og juridisk ekspertise har hjulpet til at etablere The Native Translator som branchens førende.

Vores juridiske oversættelsestjeneste leverer pålidelige, nøjagtige juridiske oversættelser af høj kvalitet til ethvert formål. Vi har næsten 15 års erfaring med at levere juridiske oversættelsestjenester af en standard, som mange andre virksomheder misunder os. Det, der gør os unikke, er vores forskellige kerneværdier, der demonstrerer vores stræben efter kundetilfredshed, og de oversættere, vi anvender, som også er eksperter på deres område.

Vores juridiske oversættelsestjenester

Vores juridiske oversættelsestjeneste har et velfortjent ry for at levere kvalitet og fejlfrie oversættelser. Det betyder, at vores juridiske oversættelser af mange årsager anses for at have samme retsgyldighed som de originale dokumenter. Vi forstår, hvor vitalt det er, at dine dokumenter har nøjagtig samme betydning på andre sprog som på engelsk. Derfor er alle vores lingvister også fagfolk inden for jura, og hvor det skønnes nødvendigt, anvender vi lingvister, der har internationale juridiske uddannelser, LLB-kvalifikationer eller er uddannede advokater eller sagførere.

Vores juridiske oversættelsestjeneste er velegnet til enhver type juridisk dokument, herunder kontrakter, retsdokumenter og øvrige dokumenter med et juridisk element, f.eks. sikkerhedsrapporter.

Vi har leveret juridisk oversættelse til en lang række formål, f.eks.:

 • Ulykkesundersøgelsesrapporter
 • Voldgift
 • Kontraktuel/erhvervsmæssig dokumentation
 • Retshøringer
 • Dokumenter om sundhed/sikkerhed og ansvar
 • Medicinske journaler
 • Dokumentation for forligsmøder
 • Sagserklæringer samt tro- og loveerklæringer
 • Udbudsdokumenter
 • Domstolsforhandlinger og -afgørelser
 • Vidneerklæringer

Vi tager kundefortrolighed alvorligt. Alle vores lingvister er sikkerhedsgodkendte og bundet af fortrolighedsaftaler. Desuden er vores IT-systemer sikkerhedskrypterede, så de beskytter dit materiale mod uautoriseret adgang til enhver tid.

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret teknisk oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse af juridiske dokumenter her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af juridiske dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>