Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af juridiske dokumenter til og fra koreansk af specialister

Vores koreanske juridiske oversættelser foretages af meget erfarne, certificerede koreanske oversættere af juridiske tekster.

Vores oversættere er specialiserede i jura og er velbevandrede i koreansk juridisk terminologi. Mange har en juridisk kandidatgrad eller tilsvarende. Vi oversætter alle typer juridiske dokumenter til og fra koreansk.  Dette omfatter kontrakter, aftaler, nævningeerklæringer, indlæg, beedigede erklæringer, købsdokumenter og forsikringsdokumenter for advokatfirmaer, virksomheder, offentlige institutioner og, naturligvis, privatpersoner.

Koreanske juridiske specialoversættere direkte online

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske dokumenter via internettet.  Vi har åbent døgnet rundt, uanset hvilken tidszone, du befinder dig i. Vi har specialiseret os i at levere øjeblikkelige juridiske oversættelse på koreansk af høj kvalitet. Vi samarbejder med et stort net af oversættere over hele verden, og vi kan hurtigt påbegynde oversættelser af hasteprojekter dag eller nat. Vi er stolte af at kunne levere oversættelser fra og til koreansk og 25 andre sprog – det hele foregår via internettet.  For usædvanligt store projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolig behandling af dit projekt er et af vores højeste mål

Vi respekterer dig som kunde, og du kan altid være sikker på, at de dokumenter, du overlader til os, håndteres med det højeste niveau af tillid. Fortrolighed er udgangspunktet for vores løfte til dig.  Men vi underskriver også gerne en individuel fortrolighedserklæring for kunder, som har krav om dette. 

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores koreanske oversættelser

Vores oversættere er universitetsuddannede inden for kunsten at oversætte og har stor erfaring med juridiske oversættelser. De udfører deres opgaver i overensstemmelse med "god oversættelsesskik", et etikkodeks, der er udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige. Desuden er hele vores organisation certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Certificerede koreanske oversættelser

Når det drejer sig om juridiske dokumenter, er det ofte nødvendigt, at oversættelsen foretages af en certificeret koreansk oversætter. Vi indgår altid kontrakt med oversættere, som er autoriserede og/eller certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter til og fra koreansk – det hele direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>