Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinske oversættelser til og fra spansk

Spanske medicinske tekster af høj kvalitet direkte online. The Native Translator er et ISO17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau, der leverer medicinske specialistoversættelser til og fra spansk

Vi har leveret spanske medicinske oversættelser siden 2005.  Vi ikke alene oversætter og sprogversionerer medicinske tekster og dokumenter, men også kontrakter/aftaler og websteder osv. for mange af Europas førende farmakologiske og medicoteknologiske virksomheder. Når du bestiller en medicinsk oversættelse fra os, modtager du et produkt med den højeste kvalitetssikring.

Medicinske oversættelser kræver den højeste lingvistiske kompetence

Medicinske oversættelser af høj kvalitet kræver ikke blot nøjagtighed men medicinsk ekspertise hos vores oversættere. Vores medicinske oversættelser til og fra spansk udføres altid af specialistoversættere eller læger med akademiske kvalifikationer og ekspertise i det specifikke medicinske fagområde. Med mere end 1500 medicinske specialistoversættere på vores team kan vi påtage os ikke blot meget store projekter, men også projekter med mange sprogkombinationer på en lang række medicinske fagområder.

Oversættelser af tekster inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser dækker et bredt og alsidigt område, herunder researchrapporter, journaler, websteder og andet marketingmateriale.

Vi oversætter f.eks. afhandlinger, pakkesedler, vejledninger til medicinsk udstyr, dokumenter til kliniske studier, medicinske rapporter, patientjournaler, doseringsmærkater, farmaceutiske patenter, researchprogrammer, retsmedicinske protokoller, medicinske lærebøger, medicinske studier, websteder og medicinske forskningsartikler.

Kvalitet, du kan stole på

Valget af det rigtige oversættelsesbureau er afgørende, hvis du vil opnå det bedste resultat. Mange oversættelsesbureauer vil erklære, at de følger en bestemt standard, som f.eks. EN15038, som er en ældre og forældet standard.  Andre følger muligvis den nye ISO 17100, men har i realiteten ikke en anerkendt certificering i denne.  Vi mener, at der er stor forskel på at være fuldt certificeret og blot følge en standard. The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er certificeret i henhold til den nyeste standard – ISO 17100, og vores arbejde overvåges regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificeringsmyndighed.

Fortrolighed

Håndtering af følsomme oplysninger er normal praksis for os, og vi er altid omhyggelige med at opretholde størst mulig fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert og fortroligt er vores garanti til dig.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du sende os en besked på e-mail.

Få dit tilbud i dag, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter til og fra spansk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>