Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinske specialistoversættelser til og fra fransk

The Native Translator er et ISO17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau, der leverer medicinske oversættelser af høj kvalitet til og fra fransk

Vi har leveret franske medicinske oversættelser siden 2005.  Vi oversætter og sprogversionerer ikke blot medicinske tekster og dokumenter, men også kontrakter/aftaler og websteder osv. for en lang række af Europas førende farmakologiske og medicoteknologiske virksomheder. Vi leverer samlet set medicinske oversættelser til og fra fransk og 140 sprog.

Medicinske oversættelser kræver en ekstraordinær høj grad af erfaring hos vores oversættere.

Medicinske oversættelser af høj kvalitet stiller meget høje krav til nøjagtighed og medicinsk ekspertise hos vores oversættere. Vores medicinske oversættelser til og fra fransk udføres altid af højt kvalificerede specialistoversættere eller læger med ekspertise i det specifikke medicinske fagområde. Med mere end 1500 medicinske specialistoversættere kan vi håndtere både store projekter og projekter med flere sprogkombinationer på flere medicinske fagområder.  Vores oversættere er fortrolige med de terminologiske forskelle mellem f.eks. fransk anvendt i Canada og fransk anvendt i fransktalende kantoner i Schweiz.

Oversættelser af tekster inden for medicin og farmakologi

Medicinske oversættelser dækker et stort og alsidigt område, herunder researchrapporter, pakkesedler, websteder og andet informationsmateriale. 

Vi oversætter f.eks. afhandlinger, pakkesedler, vejledninger til medicinsk udstyr, dokumenter til kliniske studier, medicinske rapporter, patientjournaler, doseringsmærkater, farmaceutiske patenter, researchprogrammer, retsmedicinske protokoller, medicinske lærebøger, medicinske studier, websteder og medicinske forskningsartikler.

Kvalitet, du kan stole på

Valget af det rigtige oversættelsesbureau er vigtigt, hvis du vil have det bedste resultat. Mange oversættelsesbureauer vil anføre, at de følger en bestemt standard. Men vi mener, at der er stor forskel på blot frivilligt at følge en standard og være certificeret af en international anerkendt myndighed.  Desuden er flere virksomheder fortsat certificeret i henhold til en ældre standard, som f.eks. den nu forældede EN15038.   The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er fuldt certificeret i henhold til den nyere ISO17100, og vores arbejde efterses regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificeringsmyndighed.

Fortrolighed

Vi har gennem mange år håndteret følsomme oplysninger, og vi er derfor altid påpasselige med at opretholde størst mulig fortrolighed. Altid at håndtere vores kunders oplysninger sikkert og helt fortroligt er en selvfølgelig del af vores professionelle etik.  Vi er altid klar til at underskrive en fortrolighedsaftale for opgaver, der måtte kræve dette

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud her, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau.  Vi har specialiseret os i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter til og fra fransk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>