Medicinske oversættelsestjenester

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinske oversættelsestjenester online

Medicinske oversættelsestjenester til sundheds- og farmakologisektoren

The Native Translators Life Sciences-division er specialiseret i medicinske oversættelsestjenester og omfatter et certificeret team af medicinske lingvister, der oversætter dokumenter til over 100 sprog i forbindelse med internationale kliniske forsøg og lovpligtige fremsendelser på verdensplan. Vi har erfaring med oversættelse af alle typer medicinske og farmakologiske dokumenter på alle verdens sprog. TNT's oversættere har den lovmæssige viden og ekspertise inden for emnet, der sikrer nøjagtige oversættelser af høj kvalitet i enhver fase af produktets livscyklus – fra præ-klinisk til eftermarked. TNT's QA-proces for medicinsk oversættelse er certificeret i henhold til ISO 17100. Siden 2005 har TNT indgået partnerskab med afdelinger for kliniske afdelinger og forvaltningsafdelinger i Fortune 500-virksomheder inden for farmakologi, biotech og medicinske enheder og har leveret lovpligtige oversættelser af høj kvalitet, til tiden og inden for budgettet.

Oversættelse af medicinsk terminologi

Medicinske oplysninger kan ofte indeholde en myriade af kompleks terminologi, og at sikre en nøjagtig oversættelse af dette er altafgørende. Der er kun få andre områder inden for oversættelse, der kan have en så afgørende betydning for liv og død. Af denne årsag er valget af en dokumenteret, respekteret, erfaren professionel sprogudbyder et absolut "must".

Vi har arbejdet med kunder på det medicinske område i mere end to årtier, og vores erfaring dækker alt fra håndtering af medicinske journaler for oversøiske tropper i den engelske hær og til teknisk oversættelse af manualer til komplekst medicinsk udstyr. Som følge af den følsomme natur af meget af vores medicinske arbejde, er vores sikkerhedsprocedurer og forpligtelse til fortrolighed førende i oversættelsesbranchen.

Klinisk validering af medicinske dokumenter

Hvis det kræves af myndighederne kan vi få dine oversatte medicinske dokumenter valideret af læger med licens i målsprogenes lande. Nogle af vores medicinske oversættere har en dybdegående uddannelse i medicin, og nogle er netop selv læger.

Vedligeholdelse af medicinske dokumenter

Visse medicinske dokumenter opdateres jævnligt, op til flere gange om året i visse tilfælde. Dette er især tilfældet for manualer til medicinske enheder, IFU'er og dokumenter om kliniske forsøg, som f.eks. informerede samtykker og kliniske protokoller. For at sikre en hurtig leverance og en omkostningseffektiv oversættelse af opdateringer vedligeholder vi "translation memories" for alle oversatte dokumenter. Ved at anvende translation memories kan vi fastslå nøjagtigt, hvad der er ændret siden den seneste version blev publiceret, og kun oversætte det nye materiale og ændringerne.

Eksempler på medicinske dokumenter, vi arbejder med, omfatter:

 • Direktiver om medicinsk udstyr
 • Lægemidler
 • Spørgeundersøgelser til medicinsk research
 • Dokumentation af kliniske forsøg
 • Patientjournaler
 • Formularer til patientsamtykke
 • Brochurer med patientoplysninger
 • Medicinske journaler
 • Farmakologisk research, rapporter og uddannelsesmanualer
 • Medicinske breve
 • Eksperimentelle data
 • Sundhedsbrochurer
 • Medicinske meddelelser
 • Medicinsk emballage og mærkning
 • Produktkarakteristika (SPC'er)
 • Lovpligtig dokumentation

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret teknisk oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os på e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af medicinske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>