Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse af manualer og håndbøger ISO 17100

Her kan du bestille en professionel oversættelse af manualer og håndbøger til mere end 25 sprog

Oversættelse af manualer, produktbeskrivelser, datablade og anden teknisk dokumentation er et af de områder, vi har specialiseret os i. Vi arbejder meget med både medicintekniske manualer, rene tekniske manualer, samlebeskrivelser og produktbrochurer. Disse er ofte producerede i Adobe InDesign, og da vi har egen layoutafdeling, kan vi producere færdige manualer på alle de sprog, du har valgt at oversætte til.

Vi kan oversætte dine manualer uanset branche

Hvis dit produkt har en manual, og din kundebase er international, kan vi hjælpe med at sikre, at dine instruktioner gøres tydelige på alle sprog. Vi har erfaring med de fleste brancher: bilindustrien, husholdningselektronik, medicinteknik, flyindustrien m.m.

I din branche anvendes specifik terminologi, som dine kunder kender og forstår. Manualerne skal derfor indeholde samme terminologi, uanset hvilket sprog det handler om. Du kan have tillid til, at vores meget erfarne oversættere sørger for, at vigtige instruktioner oversættes korrekt og på samme måde hver gang. For at sikre, at din virksomheds tone gengives konsekvent i hver oversættelse, anvender vi oversættelseshukommelser og terminologidatabaser. Det hjælper med at holde omkostningerne nede, da processen gøres hurtigere, når oversætterne har adgang til termer, der er specifikke for netop din virksomhed.

Vi leverer oversættelse af manualer med kvalitetsgaranti

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Du kan læse mere om, hvad ISO 17100-certificeringen betyder, her: ISO17100.

Fortrolighed

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Altid at behandle vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølge. Alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale. Dine filer håndteres via krypteret filoverførsel (SSL) via vores kundeportal.

Her kan du se, hvor meget det koster at oversætte en manual.

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal og få derefter på under ét minut svar både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og ApplePay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalificeret oversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>