The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede og certificerede oversættelser til og fra dansk

Danske specialistoversættelser og certificerede oversættelser til og fra dansk inden for jura, medicin, teknologi m.m.

Når du har behov for nem adgang til danske oversættelser, er vi løsningen. Med mere end 5000 professionelle specialistoversættere og certificerede oversættere er vi et af Europas største oversættelsesbureauer. Vi leverer omfattende oversættelsestjenester direkte via internettet.

Danske specialistoversættelser og certificerede oversættelser online

Vi tager ansvaret for alle typer danske oversættelser, fra danske specialistoversættelser inden for medicin, teknologi og jura til certificerede danske oversættelser af f.eks. domstolsafgørelser, kontrakter, aftaler, certifikater, handelsregisterudtræk, osv.

Professionelle oversættelser med garanteret kvalitet

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, en kvalitetsstandard udviklet specielt til oversættelsesbureauer. Vores arbejde overvåges regelmæssigt af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan for internationale standarder.  Vi giver derfor vores kunder den størst mulige sikkerhed.

Fortrolighed er vores mellemnavn

Vi håndterer meget ofte følsomme oplysninger, og vi er naturligvis altid påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. 

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

Få dit tilbud lige her på under 1 minut, og bestil også din oversættelse direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau,  der er specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser direkte via internettet.