The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialistoversættelser og certificerede oversættelser til og fra engelsk

Professionelle oversættelser til og fra engelsk inden for jura, medicin og teknologi direkte via internettet udført af et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau

Når du har behov for øjeblikkelig adgang til kvalificeret engelsk oversættelsesekspertise, er vi løsningen. Med mere end 5000 professionelle oversættere på vores team er vi ikke blot et af Europas største oversættelsesbureauer, men vi var også i 2014 og 2015 blandt de 100 største oversættelsesbureauer på globalt plan ifølge Common Sense Advisory, et konsulentbureau med base i Boston.

Engelske specialistoversættere og certificerede oversættere.

Vi håndterer alle typer engelske oversættelser, fra specialistoversættelser inden for medicin, teknologi eller jura til certificerede oversættelser af f.eks. domstolsafgørelser, kontrakter, registerudtræk, osv.

Oversættelser med kvalitetsgaranti

Mange oversættelsesbureauer anfører, at de følger en bestemt standard, men vi mener, at der er stor forskel på at være certificeret i henhold til en standard og blot følge den. The Native Translator, som er en division af The Translator Group, er certificeret i henhold til ISO17100. Vores arbejde overvåges regelmæssigt af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan.

Fortrolighed

Vi håndterer ofte følsomme oplysninger, og vi er naturligvis altid påpasselige med at opretholde den største fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert og fortroligt er vores standardprocedure.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Du kan få dit tilbud på mindre end 1 minut og også bestille din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i  kvalitetssikrede oversættelser direkte via internettet