Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Specialistoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra fransk

Professionelle oversættelser til og fra fransk inden for finans, jura, medicin og teknologi

Når du har behov for øjeblikkelig adgang til kvalificeret fransk oversættelsesekspertise, er vi løsningen. The Native Translator er et ISO 17100 certificeret professionelt oversættelsesbureau med 20 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 sprogeksperter med speciale i hvert deres fagområde. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller den offentlige sektor, kan vores sprogspecialister hjælpe dig. Vi har udelukkende Universitetsuddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med.

Franske specialistoversættere og autoriserede translatører.

Vi håndterer alle typer franske oversættelser, fra specialistoversættelser inden for finans, jura, medicin og teknologi til autoriserede oversættelser af juridiske dokumenter til fransk. Vores oversættelser udføres af erfarne oversættere eller af autoriserede translatører. Vi garanterer, at din tekst havner hos den bedst egnede oversætter. Vi arbejder med procedurer til dokumentbehandling og er underlagt fortrolighed.

Har du behov for en autoriseret oversættelse til fransk?

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret fransk oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret translatør der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil f.eks. attester, kontrakter, vedtægter, domsudskrifter, regnskaber eller salgsbetingelser og andre kontraktlige og juridiske dokumenter have behov for denne type oversættelse. Hvis du har brug for en oversættelse til fransk, bliver oversættelsen udført i Frankrig af en oversætter, autoriseret der (traducteurs experts près la Cour d'Appel).

Oversættelse til og fra fransk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Oversættelse til og fra fransk med sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til eller fra fransk direkte online i vores oversættelsesportal.
Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i  kvalitetssikrede franske oversættelser direkte via internettet

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>