Oversættelser til og fra japansk

Specialistoversættelse og autoriseret oversættelse til og fra japansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle oversættelser til og fra japansk inden for finans, jura, medicin og teknologi

Når du har behov for øjeblikkelig adgang til kvalificeret japansk oversættelsesekspertise, er vi løsningen. The Native Translator er et ISO 17100-certificeret professionelt oversættelsesbureau med 20 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 sprogeksperter med speciale i hvert deres fagområde. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller den offentlige sektor, kan vores sprogspecialister hjælpe dig. Vi har udelukkende universitetsuddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med.

Japanske specialistoversættere og autoriserede translatører

Vi håndterer alle typer japanske oversættelser, fra specialistoversættelser inden for finans, jura, medicin og teknologi til autoriserede oversættelser af juridiske dokumenter. Vores oversættelser udføres af erfarne oversættere eller af autoriserede japanske translatører. Vi garanterer, at din tekst havner hos den bedst egnede oversætter. Vi arbejder med procedurer til dokumentbehandling og er underlagt fortrolighed.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra japansk:

 • Juridiske dokumenter: Oversættelse af overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, ansættelsesaftaler samt indkøbsdokumenter til og fra japansk.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, kvartalsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås globalt.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra japansk.

Har du behov for en autoriseret oversættelse til eller fra japansk?

Du vil sandsynligvis have behov for en japansk autoriseret oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret japansk translatør, der står inde for, at din oversættelse er en præcis afspejling af dit originaldokument. Derfor vil f.eks. attester, kontrakter, vedtægter, domsudskrifter, regnskaber eller salgsbetingelser og andre kontraktlige og juridiske dokumenter have behov for denne type oversættelse.

Oversættelse mellem japansk og mere end 60 sprog

Her er nogle af de sprog, vi oversætter dokumenter til og fra japansk: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse til og fra japansk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og GDPR

GDPR ændrede i 2018 den måde, som mange håndterede personoplysninger på, men det er ikke blot personoplysninger, der skal behandles strengt fortroligt. Industrispionage er i dag hverdag, og resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde kan nemt ødelægges, hvis følsomme oplysninger ikke håndteres ansvarligt. Vi lever op til meget høje krav til informationssikkerhed og følger retningslinjerne i ISO 27001.

Oversættelse til og fra japansk med sikker betaling online

Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til eller fra japansk direkte online i vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i  kvalitetssikrede oversættelser til og fra japansk online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>