The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede og certificerede oversættelser til og fra spansk

Specialistoversættelser og certificerede oversættelser til og fra spansk inden for jura, medicin og teknologi 

Når du har behov for hurtig adgang til kvalificerede spanske oversættelser, er vi løsningen. Med mere end 5000 professionelle specialistoversættere og certificerede oversættere på vores team er vi ikke kun et af Europas største oversættelsesbureauer, men vi rangerede i 2014 og 2015 også blandt Top 100 på globalt plan ifølge Common Sense Advisory, et konsulentbureau baseret i Boston.

Spanske specialistoversættelser og certificerede oversættelser online.

Vi håndterer alle typer spanske oversættelser inden for medicin, teknologi og jura til certificerede spanske oversættelser af f.eks. domstolsafgørelser, kontrakter, registerudtræk, osv.

Oversættelser med kvalitetsgaranti

Mange oversættelsesbureauer vil anføre, at de følger en bestemt certificeringsstandard. Men vi mener, at der er afgørende forskel på blot at følge en standard og være certificeret i henhold til den pågældende standard. The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100. Vores arbejde gennemgås nøje af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan.   Vi giver derfor vores kunder den størst mulige sikkerhed.

Fortrolighed er en del af vores DNA

Vi håndterer ofte følsomme oplysninger, og vi opretholder naturligvis altid fuld fortrolighed. 

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os dag og nat på Opens window for sending emaile-mail.

Du kan få dit tilbud på mindre end 1 minut og også bestille din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i at levere kvalitetssikrede spanske oversættelser direkte over internettet.