Oversættelser til og fra svensk

Specialistoversættelse og autoriseret oversættelse til og fra svensk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle oversættelser til og fra svensk inden for finans, jura, medicin og teknologi

Når du har behov for øjeblikkelig adgang til kvalificeret svensk oversættelsesekspertise, er vi løsningen. The Native Translator er et ISO 17100 certificeret professionelt oversættelsesbureau med 20 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 sprogeksperter med speciale i hvert deres fagområde. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller den offentlige sektor, kan vores sprogspecialister hjælpe dig. Vi har udelukkende Universitetsuddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med.

Svenske specialistoversættere og autoriserede svenske translatører

Vi håndterer alle typer spanske oversættelser, fra specialistoversættelser inden for finans, jura, medicin og teknologi til autoriserede oversættelser af juridiske dokumenter til og fra svensk. Vores oversættelser udføres af erfarne oversættere eller af autoriserede spanske translatører. Vi garanterer, at din tekst havner hos den bedst egnede oversætter. Vi arbejder med procedurer til dokumentbehandling og er underlagt fortrolighed.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra svensk:

 • Juridiske dokumenter: Oversættelse af verenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, ansættelsesaftaler samt indkøbsdokumenter til og fra svensk.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, kvartalsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i den spansktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra svensk.

Har du behov for en autoriseret oversættelse til svensk?

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret svensk oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret spansk translatør der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil f.eks. attester, kontrakter, vedtægter, domsudskrifter, regnskaber eller salgsbetingelser og andre kontraktlige og juridiske dokumenter have behov for denne type oversættelse. Hvis du har brug for en oversættelse til svensk, bliver oversættelsen udført i Sverige af en oversætter autoriseret af Kammarkollegiet (auktoriserad translator). Derfor er det ikke nødvendigt med en apostille til at bekræfte, at oversætteren er autoriseret.

Oversættelse mellem svensk og mere end 60 sprog

Her er nogle af de sprog, vi oversætter dokumenter til og fra svensk: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse til og fra svensk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

GDPR og fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Oversættelse til og fra svensk med sikker betaling online

Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til eller fra svensk direkte online i vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.
Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i  kvalitetssikrede oversættelser til og fra svensk direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>